Tuesday, June 12, 2012

rahsia untuk kulit muka yang bermasalah :) rm85 free postage SF BEAUTY

Assalamualaikum & hye semua...

Kali ni Ika nak buat entry tentang produk kecantikan yang Ika sendiri pakai. 
Korang pernah dengar tak SF BEAUTY??

mesti pernah dengarkan..
Aah, produk tu la yang Ika pakai sekarang & nak kongsi ngan korang tentang kelebihannya.

 Kepada yang tak pernah dengar tentang produk ni, Ika cerita ok apa itu SF BEAUTY. Kalau Ika dulu before guna SF Beauty, Ika suka tukar-tukar produk pembersih muka. Tak yakin, tak tentu arah, tak nampak perubahannya. Cerewet pilih krim muka untuk lapik make up atau dipanggil foundation. Bukan apa, nak tahan lama, sesuai dengan muka dan yang paling penting tak mudah berminyak. Kerana muka saya cepat berminyak kalau make up. 
huk. huk.


SF beauty merupakan penemuan daripada sumber semulajadi untuk rawatan yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi.
SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru,merencatkan proses penuaan,mengurangkan garis-garis halus,menambah ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa. Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dgn menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat,mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit...

KRIM MALAM = dipakai pada mlm hari utk merawat wajah.
KRIM SIANG = dipakai pd siang hari utk melindungi dari sinaran UV..

Boleh dipakai sebagai alas bedak..sesuai utk semua jenis kulit..

Kulit akan mendapat kelembapan semula jadi dan terasa halus dalam tempoh 1 hingga 3 minggu. Krim malam boleh dikurangkan penggunaannya selepas hasil yang diharapkan.(seminggu 2 atau 3 kali sahaja).
SF beauty mempunyai kelulusan KKM.

Produk ni pada saya sangat baik, bagus & berkesan :)

Kenapa? 
Sebab, saya guna SF Beauty untuk melembap & melembutkan kulit ternyata berkesan selepas 2 minggu. Kulit muka saya ternyata tidak lagi mengalami masalah minyak.

Kepada kulit yang sensitif, mengalami resdung atau alahan seafood juga boleh diselesaikan. Ini adalah testimoni dari rakan saya sendiri. SF Beauty nyata hebat :)


Penggunaan produk SF Beauty adalah bergantung kepada masalah kulit anda. 

Untuk kulit yang kurang masalah atau normal : 
( untuk kulit gelap, kusam, tona tidak sekata, jeragat )
SET BESAR VITAMIN E

harga pasaran : RM119.80 
harga kami : RM85 with postage


Untuk kulit yang bermasalah : 
( sensitif, berjerawat, banyak parut atau terlalu berminyak )

SET BESAR VITAMIN C


harga pasaran : RM124.80 
harga kami : RM85 with postage

Harga Jualan Produk SF BEAUTY

*SET BESAR SENSITIF (sabun hijau)*
Harga Asal : RM124.80
Harga Kami : RM85.00 INCLUDE POSTAGE

*SET BESAR NORMAL SKIN (sabun kuning)*
Harga Asal : RM119.80
Harga Kami : RM85.00 INCLUDE POSTAGE


*SET TRIAL (sabun kuning/hijau)*
Harga Asal : RM79.90
Harga Kami : RM60.00 INCLUDE POSTAGE

*Boleh juga dibeli secara loose pack*

*SF BEAUTY Facial Soap Vitamin C (hijau)*
Harga Asal: RM44.90
Harga kami : RM35.00 INCLUDE POSTAGE

*SF BEAUTY Facial Soap Vitamin E (kuning)*
Harga Asal: RM 39.90
Harga kami : RM35.00 INCLUDE POSTAGE

*SF BEAUTY Day Cream*
Harga Asal: RM49.90
Harga kami : RM40.00 INCLUDE POSTAGE

*SF BEAUTY Night Cream*
Harga Asal: RM49.90
Harga kami : RM40.00 INCLUDE POSTAGE

*SF BEAUTY Day and Night Cream*
Harga Asal : RM79.90
Harga kami: RM65.00 INCLUDE POSTAGE

*ALL PRICES SHOWN INCLUDE POSTAGE FEE.
P/S : For Sabah and Sarawak, additional RM10 is needed for postage :)

### SETIAP PEMBELIAN 3 BARANG DAN KE ATAS AKAN DIBERI DISKAUN. PM ME :)



Perkara yang perlu diambil kira semasa membeli produk ini ialah kod pada kotak :

SF Soap : NOT 110600593 K
SF Day Cream : NOT 110600594 K
SF Night Cream : NOT 110600595 K






Itu merupakan kod original produk SF Beauty. 
Saya hanya membekalkan produk original sahaja :)

berita terbaru bermula May 2012 ~.~

1. Kod Krim Siang : NOT 120602461K
2. Krim Malam : NOT 120502462K

Harga yang kami tawarkan cukup berbaloi kerana ia adalah original berbanding anda dapatkan SF Beauty dengan harga jauh lebih murah tetapi ia merupakan produk tiruan . 

Jom tengok testimoni produk ini :

*ini adalah saya sendiri*












ANDA BERMINAT???
dapat segera dengan cara menempah produk di facebook kami.
tekan link di bawah :)

(tekan di sini)

ATAU 

pm me. sms only ika - 0148435169

CARA PEMBELIAN :

masukkan jumlah yang dipersetujui ke dalam akaun di bawah :

a) maybank (syafiqah syuhada mustafa) ~ 163019574233


setelah pembayaran dibuat sila email @ sms detail pembayaran ke :

email : rainbowika@yahoo.com

no hp : 
0136377368/0142166418 (SMS sahaja please!!)

nyatakan reference no :

nama bank & di mana :

masa & tarikh:

alamat untuk urusan pengeposan:


produk mana yang ingin dibeli :
no hp (jika makluman melalui email)

 terima kasih

5 comments:

NORSHARIMA SHAHARUDDIN said...

Salam... Saya berminat untuk mencuba set besar vit. E... cara pembayaran?

NORSHARIMA SHAHARUDDIN said...

salam sy beminat nak try set besar vit E...Rm 100... mcm mn nak wat pembyaran..

Syafiqah Syuhada Mustafa said...

salam akak. boleh tak akak add my fb or terus sms me 0136377368 :)

Anonymous said...

Muke sy adr jerwat...prt...dan merah2...sesuai kew prodct ni...

Syafiqah Syuhada Mustafa said...

boleh. SET C :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...